De beste seks – wanneer problemen met erectie! Persoonlijke ervaring met succesvolle relaties

“Mijn man en ik hielden van knuffelen en seks hebben. Het gebeurde dat hij naar me toe kwam aan de bar, kuste in zijn oor, een paar keer slede haar nek – en ik kon niet langer wachten totdat we naar huis terugkeren. We hebben liefde gemaakt in de toiletten van restaurants, in de auto, op de trap in de ingang. Maar we hadden één klein geheim: hij kon geen erectie bereiken zonder pillen.

Op de vierde dating bekende hij impotence

. Ik spat bijna een cocktail! We knuffelden al afscheid en ik voelde dat alles goed was, hoe ook? Het bleek dat hij van 17 jaar ziek is met diabetes, het is een bijwerking en alleen tablets hulp.

Ik dacht altijd dat Impotentie het heleboel oude mannen was. Maar het bleek dat elke vierde draait naar de middelen voor zelfs 40 jaar. Hij zag zijn probleem vrij snel en was erg ongerust dat het niet uitgehard kon worden. Ik heb niemand verteld, omdat dergelijke gesprekken nog steeds niet welkom zijn bij de samenleving. Het meest aanstootgevende ding is dat de relaties meestal niet-erectiestoornis zelf voorkomt, maar wat er eromheen gebeurt. Mannen moeten zwijgen en grondig het probleem verborgen.

Wat hij aan mij heeft toegelaten, is een grote overwinning. Hij deed het dat ik weet dat we geen spontane seks hebben. Zijn openheid hielp me en ik geef toe dat ik nooit een orgasme heb ontvangen. Hij lachte zelfs: “Ik heb geen erectie, je hebt geen orgasme, we zijn een paar huizers!”

Die avond vervolgden we een gesprek in bed toen hij een kleine tablet dronk. Ze werkte ongeveer een uur later, en in afwachting gingen we gewoon zitten en omhelsden we. Hij vroeg me om te laten zien hoe ik mezelf tot een orgasme breng, en mijn dijen mijn heupen op dit moment. Over het algemeen gebeurde alles snel, en hier had hij een erectie – en we vervolgden.

We hebben openlijk de intieme verlangens besproken. We werden altijd geleerd om zich te verheugen in seks met penetratie, maar het werd me duidelijk dat het volledig onbelangrijk was. Ik geloofde altijd dat het gebrek aan orgasme – in deel mijn persoonlijke fout, nu besefte ik dat alles verkeerd is. We hebben ons gericht op het krijgen van plezier zonder seks, bestudeerde erogene zones elkaar.

Ik heb geleerd dat wanneer hij me in het oor en het gebied onder de navel kust, ik onmiddellijk opgewonden. Zijn erogene zones – tepels en nek. Met de vorige partners was alles snel en duidelijk: een kleine prelude, seks, ejaculatie. Deze keer gebeurde het anders. Hij bestudeerde me beter dan wie dan ook, en onze seks was niet alleen goed – verbluffend.

Natuurlijk waren er moeilijkheden. Ik heb een sterker kamagra jelly libido en soms is het niet gemakkelijk om te wachten tot de pillen invloed hebben. Soms vroeg ik hem om een ​​medicijn te drinken op weg naar huis om seks te hebben vanaf de drempel. Soms vergat hij het drug te nemen, moe of iets niet werkte. Zie de hersenen die het probleem niet in jou is, maar het helpt niet altijd.

Vier jaar later scheidden we (niet vanwege dit), maar vrienden nog steeds. Als hij het allereerste begin niet had geopend, konden we nauwelijks zo lang duren, en ik zou nu denken dat Anorgasmia mijn persoonlijke probleem is.

In het algemeen, als iemand een persoon met disfunctie komt, hoeft u niet in paniek te raken. Overweeg het niet het nadeel, overweeg de mogelijkheid om

lovegra 100mg

nieuwe gezichten in seks te openen. Leer de lichamen van elkaar en haal het beste orgasme!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *