De psycholoog Matt Ridley in zijn boek “seks en de evolutie van de menselijke natuur” schrijft dat iedereen in de wereld absoluut is: politiek, economie, cultuur en kunst – schijven seks. Waarschijnlijk moet het met hem eens zijn.

DENK SAMA. Een oud wezen dat nog niet in staat is geweest om te lezen en te schrijven, en in plaats van woorden, werd het uitgedrukt door geluiden, weinig die lijkt op AI-partie-toespraak, het leek hun geslacht voort te zetten. En wat voorafgaat aan de voortzetting van het soort? JUIST – SEX. Een vrouw die het leven geeft, werd op dit moment gegeven door eer en respect, de andere leden van het team werden erom gecombineerd, met voedsel en omringende zorg. Waar, het was niet altijd.

Met het uiterlijk van een gezin in een menselijk kudde reageerde Patriarchaat: het mannetje kon meerdere vrouwtjes veroorloven, en daarom had hij geen problemen met de brede verdeling van zijn eigen genetische materiaal. Natuurlijke selectie in actie: als je Silen, Chitter en snel bent, met seks en kinderen, vind je het goed. In anticonceptie hadden oude mensen niet nodig: een extra kind heeft niemand kwaad geschaad. Hoe meer mensen, de sterkere samenleving. Ja, en de kosten van het groeien van een kind en legde het op zijn voeten, waren klein: oude kinderen hebben niet gejank van de ramen met steen “iPadami” en zoekt niet een ander vasteland voor het hoger onderwijs.

Het is onmogelijk om te zeggen of de voorouders overkomen met de voorouders, en niemand kan zeggen hoe mannen deden als je een beetje hoe de leider, de meest ruige in het district, en het vrouwelijke van de taps De naburige stam van iemand geeft er de voorkeur aan om te leven met een prunerad man in een kleine grot. Over dergelijke manifestaties van “beschaving” geschiedenis stil.

II cent tot n.E.

Seks als cultuur

Smoothly en onopgemerkt primitieve samenleving ging plotseling door om te ontwikkelden en seksueel bevrijd door de oude rijken: Babylonian, Egyptisch en Grieks. Precies in Freud: De mensheid kwam de “fallische” fase van ontwikkeling binnen. Seks stopte met het uitsluitend geassocieerd met verwarring en veranderde in een cult. Lid verklaarde het symbool van al het belangrijkste en noodzakelijk – vruchtbaarheid, schoonheid, rijkdom. De oude goden zijn alleen degenen die vastzitten. Mensen van dit feit vervelen zichzelf, en begonnen toen de goden te volgen. In de Babylonische tempels van Goddess Ishtar verscheen priesteressen, die werden gegeven aan de komende mannen voor de munt. Egyptische god chaos eindeloos (sorry voor de woordspeling) masturbeerde, geboorte aan nieuwe goden. Mensen bewonderden ze. Vraagt ​​het zich af dat een vrouw als een man zonder een penis volledig is gestopt: het kwam tot het punt dat in het oude Griekenland liefde in haar begon te worden gezien als een ziekte, die werd behandeld, en de liefde van mannen, integendeel, werd als iets verhoogd en mooi beschouwd.

II cent tot n.E.- XI eeuw

Seks als kunst

In seksuele fantasieën van moderne vrouwen verschijnen Roman Legionnaires vaak. Blijkbaar, hoe hoger de concentratie van hipsters in de samenleving, hoe sterker de landen tot de zweterige en onbeschofte macho. Maar in feite kon het lot van een vrouw die tijdens het Romeinse rijk is geboren, nauwelijks te benen zijn. Volgens de status was het ergens tussen de kist van fauteuil en wastafel.

Het interferte echter niet met de vrouwen van de Romeinse keizers om politieke intriges te weven en een hele staat bij het Hof te hebben (zij het het geheim) van jonge en mooie geliefden. Echter, alle dezelfde zintuigen van

gewone sterfelijke Romeinen werden niet geaccepteerd door de samenleving. Wat niet zeggen over een inwoner van het oude oosten.

Vele, vele jaren geleden zijn de leringen van Dao ontstaan ​​in China, en in India – Tantra. En de ene en andere wetenschap onverwacht gebreid met spiritueel – geïnvesteerd, dus om te spreken, in sekssziel. bdcons.net/article-best-summary-website-necessary-information/ Taois, goede mensen die een van de eersten waren om over vrouwelijk orgasme te praten: tijdens het seks moest een man zijn geliefde meerdere keren in de https://www.bacaulturistic.ro/soyez-les-bienvenus-a-bacau/ top van gelukzaligheid brengen voordat ze het invoeren. Bovendien is de man “uitbarstend” nog niet categorisch aanbevolen: het ervaren orgasme lijkt te worden beroofd van zijn gezondheid. Tantra-uitvinders gingen nog verder: “Yoga of Love” promoveerde de kunst van ‘bewust genot’, die de weg opent naar een andere wereld, waar seks meer is dan alleen een verandering van posities en een heldere flits onder het gordijn. Ze zeggen die de wereld bezochten, zal nooit hetzelfde zijn. In de Eeuw van III-VI werd ons tijdperk “Kamasutra” geschreven en dit is misschien wel het meest opvallende evenement in de seksuele kronieken van de mensheid. De Rainbow-foto overschaduwt dat triest feit dat het gedrukte woord alleen beschikbaar was door de elite-kaste van Indiërs, en de vertegenwoordigers van de lagere lagen vermoedden zelfs de hoge seksuele cultuur van hun landgenoten niet eens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *