Week “in de huiden van christelijk grijs”: drie pogingen om een ​​vrouw te prikkelen

“Een van de belangrijkste kenmerken van grijs kamagra 100 mg is bril, alsof hij het scherm wil smelten. Dit is vooral merkbaar wanneer u een probleem moet oplossen. In het echte leven, als een persoon dat doet, zullen we waarschijnlijk denken dat hij een idioot is met ernstige psychologische problemen en gelooft dat het staart – het is extravagant. Niets te maken met dominant gedrag, het ermee eens.

Op

de eerste avond vroeg de vrouw of ik het diner wil koken. ik wilde niet. Maar in plaats van woorden te gebruiken, zoals een normale volwassene, begon ik haar zo leuk te kijken zodra ik kon. Vroeg ze opnieuw, plotseling hoorde ik haar niet.

levitra kopen bij apotheek

Toen belde hij. Twintig seconden later besefte ze dat er hier iets mis was. Ik heb amper gelach gehad. “Wat scheelt er? Ik wil eten, en ik heb geen grap-tijd!”Zei ze en ging naar de keuken. Over het algemeen werkt de strategie, maar ongeveer op dezelfde manier als een driejarig kind in het midden van de winkel van speelgoed. Het resultaat zal zijn, maar je ziet er idioot uit. De vrouw ging dineren, dus het punt voor deze ronde – grijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *