Openheid, lichte flirt of onderstreepte ontoegankelijkheid: wat er meer aantrekt op het moment van daten?

30 december 2015

Die de voorkeur geeft aan mannen: het effect van openheid

Een groep psychologen onder leiding van Gurita Birnbaum (Gurit Birnbaum) voerde een aantal experimenten uit, beschrijft ze in het artikel “Waarom mannen de voorkeur geven aan vriendelijke vrouwen” 1. Onder de toestand van de eerste test, waarin er onbekende mannen en vrouwen waren, vroeg een van de deelnemers om de aflevering uit het verleden te delen, wat voor hem een ​​bepaalde test was, terwijl de partner moest luisteren en reageerde. Dan schatte de deelnemer die over zichzelf sprak, de gesprekspartner van het oogpunt van empathie, mannelijk / vrouwelijke charisma en seksuele aantrekkelijkheid. Het tweede experiment veronderstelde communicatie via internet, maar de testomstandigheden bleven hetzelfde: Deelnemers waren om hun gedachten en gevoelens te delen met een vreemde van het andere geslacht. De rollen van het luisteren van online respondenten speelde de auteurs van de test, die sympathie tot expressie bracht: “Je overleefde een heel moeilijke tijd, ik begrijp je,” of, integendeel, een misverstanden uitte: “Ik zie niets ongewoons in het”. Later, de verteller nominale kennissen op dezelfde criteria. Het derde experiment herhaalde de eerste, maar die deelnemers die de tegenovergestelde geslachtsinterlocutors schatten, vroegen naar mogelijke langetermijnrelaties met hen. Interessant is dat de resultaten van alle drie de studies varieerden, afhankelijk van de vloer van mensen. Mannen merkten op dat vrouwen die vriendelijk waren attent en met sympathie werden beantwoord, ze meer vrouwelijk waren. Ze werden seksueel aantrekkelijk en koos als mogelijke partners voor romantische relaties. Op vrouwen hebben dergelijke openheid en vriendelijkheid van mannen geen even sterke indruk gemaakt. Ze vonden of hielden niet van interlocutors, ongeacht hoe attent en geïnteresseerd ze zichzelf lieten zien. “Mannen indruk op duidelijkheid in relaties en die signalen van vrouwen die ze motiveren om verder te gaan en geweldige activiteit te tonen,” zegt Grit Birmbaum. – Ze zien graag een vrouw open, manifesteren warmte en het aantonen van aandacht en interesse. Het blijkt belangrijk te zijn wanneer je voor het eerst vertrouwd maakt. In de toekomst kan een vrouw een andere rol spelen, waardoor een man haar kan zoeken “.

https://tk-shopping.com/ll-bet365-nigeria-review-2022-7/

Ze wint dus vaak of het een lichte flirt met zijn geïnteresseerde man toestaat en met plezier een gesprek met hem ondersteunt.

Hoe maak je kennis in bars: Adviseer Bartenda

Seks kan worden geleerd: grote regels en interessant.

Waarom houden we van slechteriken?

Wie geeft de voorkeur aan vrouwen: dapper

Waarom hebben vrouwen vaak sceptisch betrekking op mannen, eerlijk gezegd hun speciale interesse en sympathie aan de eerste vergadering? “Onnodige mannelijke aandacht van een vreemdeling maakt een vrouwentolerantie – ze kan het lezen als een tonende demonstratie om het alleen voor seks te krijgen,” zegt Grit Birbaum. – daarom, mannen bij de eerste kennis en daaropvolgende vergaderingen, eerder, als ze een vrouw letterlijk meer ruimte geven, dat wil zeggen, behouden ze een fysieke afstand. Het helpt haar te voelen in het comfortabeler met een nieuwe kennismaking, het gevoel hebben dat het veilig en interesse is, is vrij oprecht. De psychologen van Lee Ann Renninger, Joël Wade en Karl Grammer (Carl Grammer), gewijd aan de manier waarop mannen efficiënter de aandacht van vrouwen behaalden, blijkt dat degenen die, het tot stand brengen van visueel contact, niet tegelijkertijd breken, de comfortzone is zijn nieuwe kennisgeving2. In de praktijk betekent dit dat ze kennis hebben gemaakt, grapjes maken en niet alleen met haar communiceren, maar ook met degenen die in de buurt zijn. Zo heeft een vrouw de mogelijkheid om een ​​man van de zijkant te observeren en te evalueren, in een veilige omgeving.

Studie van sociale psychologen Bob Fennis (Bob Fennis) en de Marielle Stel-cocioloog bewijst ook welke waarde bij de eerste vergaderingen niet-verbaal contact heeft met de tegenovergestelde seksman3. De auteurs merken op dat ze in de winnende positie zij degenen waren die bij de allereerste ontmoeting stil spraken, stilletjes spraken, geen actieve gebaren toestond en tijdens het gesprek licht verwijderd, om de psychologisch comfortabele ruimte voor de interlocutor niet te schenden. “Als je attent genoeg bent voor een persoon, dan voel je het moment waarop het meer ontspannen is, – zegt Psycholoog Jeremy Nicklson (Jeremy Nicholson). – In de regel gaat uw VEZAVI zelfverzekerder naar visueel kopen kamagra contact, begint te glimlachen, wanneer er sprake is in uw richting. “. “Dit is vooral belangrijk als je de tegenovergestelde sekers en voor mannen ontmoet, het blijkt het moment te zijn wanneer ze naar een actievere fase in communicatie kunnen gaan, – benadrukt Bob Fennis. – Gebruik meer expressieve gebaren, intoneer enkele woorden of uitdrukkingen, terwijl het een beetje dichter bij te leunen naar de interlocutor, dat wil zeggen, om meer emotie te betalen. “. In dit stadium stopt een vrouw geleidelijk om een ​​vreemdeling als een potentiële dreiging te waarnemen, en als mensen elkaar leuk vonden, kan het het begin van dichtere en vertrouwde relaties zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *